Triple!!!!

Bron: northup.nl

Frankie the comeback King flikt het weer!! DRIE titels op rij in nog geen 3 jaar geeft hem een welverdiende plek in een meer dan nostalgisch rijtje: Rinus Michels, Louis van Gaal en nu dus Frankie! Maar Frank wil meer, want Frank is een familieman die van gezelschapsspelletjes houdt. Kwartetten is zijn specialiteit ;) en om dat te behalen schroomt hij niet om Siem er even op te wijzen dat Daley (de meer dan terechte speler van het jaar) wel bijgetekend heeft!

Frank was al, voor dat de titel officieel was, bezig met volgend seizoen. Hij moet wel het gevoel hebben Siem, Toby en/of Christiaan te kunnen paaien nog een jaartje te blijven…….

Ook in de kampioenswedstrijd lieten bovengenoemden weer zien heel belangrijk te zijn voor dit team. Een kampioenswedstrijd die overigens nooit een wedstrijd is geweest. Want alhoewel Ajax bij vlagen slordig speelde, waarschijnlijk al aan het genieten van de lekkere sfeer op Noord en Zuid, was Willem II totaal inspiratieloos en reeds gedegradeerd tijdens de warming up of zo…?!

……

Lees het volledige artikel op http://northup.nl/home-mobiel/65-triple