Szabolcs: “Ajax is de ideale stap voor mij”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Schön Szabolcs is erg blij met zijn transfer naar Ajax. De middenvelder vertelt samen met zijn zaakwaarnemer in  Rangado over zijn transfer naar de Amsterdamse club. “Ik had na de eerste stage al direct een goed gevoel. Ik ben nog wel naar Londen afgereisd voor een stage bij Chelsea en hield die optie nog even open, maar uiteindelijk is dit de ideale stap voor mijn ontwikkeling.”

“Mijn doel is duidelijk: eerst wil ik veel spelen bij O17 en iedere wedstrijd mijn best doen. Ik kijk nog niet te ver vooruit, maar uiteraard wil ik me ook graag bewijzen bij O19 en in Jong Ajax. Het uiteindelijke doel is natuurlijk het eerste elftal, maar daar zal ik nog de nodige stappen voor moeten maken.”

Szabolcs is blij met zijn kansen bij Ajax. “Ik heb het geluk dat ik bij zo’n prestigieuze club mag spelen. Ik ben ervan overtuigd dat ik een goede speler kan worden hier. Daar biedt Ajax mij de kansen voor. Natuurlijk is het ook moeilijk om afscheid te nemen van mijn oude club, maar dit is een goede stap voor mijn ontwikkeling. Ik werd hier vriendelijk ontvangen en zal proberen zo snel mogelijk Nederlands te leren.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/szabolcs-ajax-ideale-stap/