Update: Toby Alderweireld geen optie voor Arsenal

Bron: ajax1.nl

Arsenal heeft zich afgelopen maandag bij Ajax gemeld voor Toby Alderweireld. Althans, dat meldt het Algemeen Dagblad. ‘Bronnen rond de club’ zouden weten dat The Gunners zich willen versterken met de Belg.

Alderweireld zou dan herenigd worden met landgenoot en oud-collega Thomas Vermaelen. Ook directeur voetbalzaken Marc Overmars en assistent-trainer Dennis Bergkamp hebben een verleden bij de Londense club.

Ajax vraagt rond de 7,5 miljoen voor Alderweireld. Atlético Madrid is ook concreet voor de verdediger, maar kan het gewenste bedrag niet in één keer overmaken.

Update, 27 augustus, 16.00:Een vertrek naar Arsenal is uitgesloten voor Toby Alderweireld. Dit meldt Mike Verweij, sportverslaggever voor De Telegraaf, op zijn Twitter. De journalist tweet: “Alle partijen geven aan: Toby Alderweireld geen optie voor Arsenal.” In dezelfde tweet laat hij weten dat de gesprekken tussen Atlético Madrid en Ajax nog gaande zijn. De Spanjaarden staan nu bovenaan de lijst van geïnteresseerden in de Belgische centrale verdediger. Een vertrek lijkt dus aanstaande.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/arsenal-meldt-zich-voor-toby-alderweireld/