AEGON Future Cup: De stand van zaken

Bron: ajax1.nl

Speeldag 1 zit er inmiddels op en speeldag 2 is in volle gang. De AEGON Future Cup kan nu al succesvol worden genoemd. Met een sterk deelnemersveld en goede prestaties van Ajax B1 kunnen de fans in Amsterdam hun voetbalhart ophalen. Tijd voor Ajax1.nl om terug te blikken op de eerste speelronde en vooruit te kijken naar wat komen gaat.

Ajax B1 wist twee keer te winnen op de eerste speeldag. Zowel Toronto FC als Sao Paulo gingen met 1-0 onderuit tegen de junioren van Ajax. In beide wedstrijden was spits Ezra Walian trefzeker voor de Amsterdammers. Twee overwinningen achter elkaar betekent in dit geval dat Ajax B1 al geplaatst is voor de volgende ronde.

Met zes punten uit twee wedstrijden, en tegenstanders die punten verspelen, is het nu al zeker dat de ploeg van Orlando Trustfull doorgaat naar de volgende ronde. Op zondag 31 maart speelt Ajax B1 nog een wedstrijd tegen Tottenham Hotspur B1, maar zelfs als deze wedstrijd verloren gaat, zijn de Amsterdammers zeker van een plek in de halve finale.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/aegon-future-cup-de-stand-van-zaken/