Ajax-fans toch welkom bij FC Utrecht

Bron: ajax1.nl

Zondag 23 december gaat Ajax op bezoek bij FC Utrecht. Het zijn altijd beladen duels waarin Ajax het nog wel eens moeilijk heeft. De laatste keer dat de Amsterdammers op bezoek gingen bij FC Utrecht werd er wel eenvoudig gewonnen. De wedstrijd heeft toen ook enige tijd stilgelegen omdat supporters van FC Utrecht zich misdroegen. Daarom zijn er verschillende voorwaarden bij de kaartverkoop. Welke dat zijn wordt binnenkort gecommuniceerd op de website van FC Utrecht.

Er heeft een constructief en collegiaal overleg plaatsgevonden tussen Ajax en FC Utrecht. Aan dit overleg deden verschillende partijen mee. De clubleidingen, een afvaardiging van de gemeente Utrecht en de politie, en de veiligheidsorganisaties van zowel Ajax als FC Utrecht waren aanwezig. Daarnaast woonden delegaties van de officiële supportersverenigingen van Ajax en FC Utrechthet overleg ook bij.

Tijdens dit overleg is besloten dat Ajax maximaal 600 kaarten voor het uitvak mag verkopen. Dit past binnen het zogenaamde‘normaliseringstraject’ van FC Utrecht.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-fans-toch-welkom-bij-fc-utrecht/