WK kwalificatie Turkije – Nederland: Oranje NIET favoriet (15 oktober 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

Voor de Nederlanders zal het, zeker na afgelopen wedstrijd, wat onwennig zijn; Nederland is –volgens de bookmakers– geen favoriet in een duel in de kwalificatie voor het WK. De laatste wedstrijd, de uitwedstrijd in en tegen Turkije, is heeft Turkije namelijk een iets lagere notering gekregen dan Nederland, en dat is toch wel opmerkelijk. Dat betekent echter niet dat je hier niet tevreden mee moet zijn. Waag je een gokje? Dan kun je heel wat geld verdienen.

Nederland in grootste vorm

Enkele weken geleden speelde het Nederlands Elftal gelijk in en tegen Estland, maar van die slechte wedstrijd is nog nauwelijks iets zichtbaar. Afgelopen vrijdag creëerde het elftal van Louis van Gaal maar liefst acht doelpunten. Verdedigend gezien zag het er solide uit en in aanvallend opzicht werd kans na kans gecreëerd.

Robin van Persie liet zien zijn wil om te scoren nog steeds meer dan normaal te beschikken. Hij scoorde drie doelpunten en passeerde daarmee Patrick Kluivert op de ranglijst van topscorers aller tijden van het Nederlands Elftal, waarmee hij de absolute topscorer is geworden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1234858-wk-kwalificatie-turkije-nederland-15-oktober-2013/