Premier League: Wint Liverpool de topper Liverpool FC – Manchester United?

Bron: www.nieuwslog.nl

Één van de vele mooie wedstrijden die de Premier League te bieden heeft, staat komend weekend op het programma. Liverpool ontvangt Manchester United en alles ziet er naar uit dat deze wedstrijd een geweldig affiche zal zijn. De ploegen lijken aan elkaar gewaagd, met grote spelers bij beide teams. Kan Liverpool het de ploeg uit Manchester moeilijk maken? We gaan het morgenavond (zondag) zien.

Spannende wedstrijd

Één ding is zeker: zondag zal Manchester United, de huidige landskampioen, niet zomaar winnen op bezoek bij Liverpool. The Reds, niet te verwarren met The Red Devils (Manchester United zelf), begonnen de competitie zeer sterk met zes punten uit de eerste twee duels. Manchester United verspeelde al eenmaal punten. Dit was aan het begin van de week, thuis tegen Chelsea. Voor Moyes is het dus zaak om de komende wedstrijden veel punten te behalen, omdat de concurrentie om de titel dit seizoen weer enorm opgeleefd is.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/54952-premier-league-wint-liverpool-topper-liverpool-fc-manchester-united/