Champions League: PSV – AC Milan belooft spannende wedstrijd te worden

Bron: www.nieuwslog.nl

Toen PSV AC Milan lootte in de groepsfase van de Champions League had iedereen het er over dat PSV een hele zware tegenstander had geloot. Maar als we de bookmakers moge geloven dan belooft de wedstrijd PSV – AC Milan een spannende wedstrijd te worden, en zouden beide teams erg aan elkaar gewaagt zijn.

Bookmaker Unibet verwacht toch niet dat het sterrenteam van AC Milan het jonge elftal van PSV zal overklassen. Beide teams staan genoteerd op 1 : 2.60, en de bookmaker acht de grootste kans dat het 1-1 wordt.

Dat de bookmaker een gelijkspel verwacht heeft onder andere te maken met de goede vorm waarin PSV zich momenteel bevindt. PSV heeft de afgelopen 5 wedstrijden die ze gespeeld hebben gewonnen, terwijl AC Milan slechts 3 van de 5 wist te winnen. Uiteraard speelde ze wel tegen een ander type tegenstander. AC Milan verloor van Manchester City en Chelsea, terwijl PSV won van clubs als Zulte Waregem en ADO. Maar gezegd kan worden dat PSV een goede serie aan het neerzetten is.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/54793-champions-league-psv-ac-milan-belooft-spannende-wedstrijd-te-worden/