Frank de Boer lichtend voorbeeld

Bron: www.afca.nl

De eerste helft van het seizoen zit erop. De minimale achterstand op de ranglijst van nu in vergelijking met de voorgaande twee seizoenen doet ons echter meteen reikhalzend uitkijken naar het einde van dit seizoen in mei 2013. Het kan haast niet anders dan dat titel nummer 32 dan zal worden bijgeschreven. Dat zal de prestatie van Frank de Boer een ongekende glans geven.

Wat Frank echter nog veel groter maakt is het afslaan van een fantastisch aanbod uit Moskou. Onze trainer verkiest het geluk in Noord-Holland en het plezier bij Ajax ver boven het klatergoud en de miljoenen elders en zal binnenkort aan tafel bij directeur voetbalzaken Marc Overmars zijn contract verlengen. En daarmee is hij een fantastisch voorbeeld voor alles en iedereen bij dit Ajax wat sinds 2 jaar een gedaanteverwisseling aan het ondergaan is. Waarbij het dus vooral niet meer voornamelijk over de centen moet gaan, maar over de kernwaarden en de basis waarop alles gestoeld hoort te zijn.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/frank-de-boer-lichtend-voorbeeld/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=frank-de-boer-lichtend-voorbeeld

Gegevens

Onderwerpen: Jeugd, Selectie, Trainer
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer