Steijn gelooft er nog in: ’Ik voel dat er vertrouwen in mij is’

Bron: ajaxfanzone.nl

Maurice Steijn heeft het gevoel dat hij komende week nog trainer van Ajax is. „Ik voel dat er vertrouwen in mij is”, aldus de Ajax-coach na de nederlaag bij FC Utrecht (4-3). „Natuurlijk is het crisis en baal ik enorm. Maar als ik op de club ben, dan voel ik vertrouwen van mijn spelers en de technische staf. Het vertrouwen van iedereen eigenlijk.”

Steijn heeft de afgelopen weken meerdere gesprekken gevoerd met interim-directeur Jan van Halst en Louis van Gaal, die Ajax als adviseur bijstaat. „Ook daar put ik vertrouwen uit”, zei de coach uit Den Haag. „Wat we hebben besproken, dat blijft onder ons. Of ik het met Van Gaal heb gehad over zijn tegenvallende start als trainer bij Ajax? Ja, dat klopt.”

Onder leiding van Steijn heeft Ajax de laatste vier competitieduels verloren. De recordkampioen van Nederland is naar de 17e plaats van de Eredivisie gezakt en heeft al acht opeenvolgende duels, de ontmoetingen in de Europa League meegerekend, niet meer gewonnen. Dat biedt weinig hoop voor de uitduels van komende week met Brighton & Hove Albion en PSV.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/10/22/steijn-gelooft-er-nog-in-ik-voel-dat-er-vertrouwen-in-mij-is/

Gegevens