Ajax voorkomt blamage tegen Volendam in oefenduel met krankzinnig scoreverloop

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft woensdagmiddag in een doelpuntrijk oefenduel ternauwernood gewonnen van FC Volendam: 5-4. Ajax keek na vijftig minuten spelen tegen een gênante 0-3 achterstand aan, maar wist de wedstrijd vervolgens wel om te draaien. Brian Brobbey werd twee minuten voor het eindsignaal de matchwinner met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. Ook Francisco Conceição was tweemaal trefzeker tegen de hekkensluiter van de Eredivisie, maar Alfred Schreuder zal niet tevreden zijn over het defensieve spel van zijn ploeg.

Hoewel veel internationals van Ajax aanwezig zijn op het WK in Qatar, stonden reguliere selectiespelers als Maarten Stekelenburg, Devyne Rensch, Calvin Bassey, Owen Wijndal, Francisco Conceição en Brian Brobbey allen ‘gewoon’ in de basis. Bij Volendam konden onder meer Filip Stankovic, Xavier Mbuyamba, Carel Eiting en Robert Mühren rekenen op een basisplek, terwijl Henk Veerman ook in deze oefenwedstrijd genoegen moest nemen met een rol als invaller.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/12/07/ajax-voorkomt-blamage-tegen-volendam-in-oefenduel-met-krankzinnig-scoreverloop/