Blackburn Rovers

Ajax voorkomt blamage tegen Volendam in oefenduel met krankzinnig scoreverloop

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft woensdagmiddag in een doelpuntrijk oefenduel ternauwernood gewonnen van FC Volendam: 5-4. Ajax keek na vijftig minuten spelen tegen een gênante 0-3 achterstand aan, maar wist de wedstrijd vervolgens wel om te draaien. Brian Brobbey werd twee minuten voor het eindsignaal de matchwinner met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. Ook Francisco Conceição was tweemaal trefzeker tegen de hekkensluiter van de Eredivisie, maar Alfred Schreuder zal niet tevreden zijn over het defensieve spel van zijn ploeg.

Ajax-fans kunnen zomeraanwinst eindelijk aan het werk zien

Bron: source

Terwijl het Nederlands elftal toeleeft naar het achtste finaleduel met de Verenigde Staten, speelt Ajax om 11.00 uur haar eerste wedstrijd sinds de blamage tegen FC Emmen. De Amsterdammers nemen het in het Spaanse Marbella vriendschappelijk op tegen Blackburn Rovers. Voor Alfred Schreuder én de Ajax-fans de uitgelezen mogelijkheid om Ahmetcan Kaplan eindelijk aan het werk te zien. De Turkse verdediger maakte afgelopen zomer de overstap naar de Johan Cruijff ArenA, maar raakte al snel geblesseerd aan zijn knie. 

Ajax verliest van Blackburn Rovers: 0-2

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de trainingsweek in Marbella afgesloten met een 0-2 verlies tegen Blackburn Rovers. In de opstelling maakte eindelijk Ahmetcan Kaplan zijn opwachting. Een maand nadat hij op 19 augustus zijn handtekening onder een Ajax-contract had gezet raakte hij geblesseerd tijdens een interlandperiode. In de eerste helft had Ajax op voorsprong kunnen komen maar Brobbey en Conceiçao wisten het doel niet te vinden.

Ajax oefent zaterdag tegen Blackburn Rovers

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maandag is Ajax met een 27-koppige selectie afgereisd naar Marbella voor een trainingskamp. De selectie werkt daar, zonder de WK-gangers uiteraard, het eerste deel van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft af.

Het is prima toeven in de Spaanse badplaats, met temperaturen van zo’n 17 graden. Prettige trainingsomstandigheden voor Ajax dus. De ploeg zal trainen op het Marbella Football Center.

Pages

Subscribe to Blackburn Rovers