Live Ajax – Liverpool: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat woensdagavond een cruciale wedstrijd op het programma in de groepsfase van de Champions League. Ajax moet namelijk met meer dan één doelpunt verschil winnen van Liverpool en heeft in de laatste speelronde een zege bij Rangers FC en een nederlaag van Liverpool tegen Napoli nodig om te overwinteren in de Champions League. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax speelde in haar historie slechts zes duels tegen Liverpool FC. Daarvan won Ajax er één en gingen er drie verloren. Twee duels eindigden in een gelijk spel. Dit seizoen treffen beide clubs elkaar weer in de Champions League waarbij de eerste ontmoeting op 13 september jongstleden met 2-1 werd verloren.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/10/25/live-ajax-liverpool-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-2/