Wachten op afronding transfers Brobbey, Bassey en Conceição

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is wachten op het moment dat Ajax drie inkomende transfers wereldkundig maakt. Volgens transfer-expert Fabrizio Romano moeten Ajax en RB Leipzig alleen nog de laatste details van de transfer van Brobbey . De verwachting is dat Ajax zo’n zeventien tot twintig miljoen euro zal betalen voor Brobbey, die in Amsterdam voor vijf jaar zal gaan tekenen. Calvin Bassey (foto) en Francisco Conceição zouden al in Amsterdam gekeurd zijn inmiddels en de verwachting was gisteren al dat beide transfer naar buiten gebracht zouden worden. 

Bassey, die door trainer Giovanni van Bronckhorst buiten de wedstrijdselectie van een oefenwedstrijd van Rangers is gehouden, zou bij Ajax de opvolger van Lisandro Martínez moeten worden, die naar Manchester United vertrekt. De Nigeriaans international zou tussen de twintig en 25 miljoen euro moeten kosten. Hij tekent een contract bij Ajax tot de zomer van 2026.

De 19-jarige Conceição komt over van FC Porto. De vleugelaanvaller tekent voor vijf seizoenen bij Ajax en kost Ajax naar verluidt zo’n 4 miljoen euro.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/07/19/wachten-op-afronding-transfers-brobbey-bassey-en-conceicao/