Ten Hag gaat niet in op vragen over mogelijke dubbelfunctie bij Ajax maar houdt optie open

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag wil niet zeggen of hij een eventuele dubbele rol als trainer en technisch directeur bij Ajax ambieert. De trainer wil er überhaupt niet inhoudelijk op in gaan en schuift de speculatie over de opvolging van Marc Overmars nadrukkelijk van zich af. Valentijn Driessen stelde vrijdag een dubbelfunctie voor: Ten Hag zou in zijn ogen een rol kunnen krijgen ‘zoals Sir Alex Ferguson die bij Manchester United heeft vervuld’. 

‘Die vraag moet je niet aan mij stellen’, is Ten Hags eerste reactie op de vraag van Hélène Hendriks voor de camera van ESPN of hij open zou staan voor de dubbele functie. ‘Die vraag moet je aan de Raad van Commissarissen of de directie stellen. Die gaan daarover.’ Het idee op zich lijkt Ten Hag geen gekke gedachte te vinden, want hij wijst in gesprek met ESPN op zijn verleden in een zelfde soort technische functies. ‘Jij zit al heel lang in het voetbal toch? Wat was ik bij FC Utrecht en Go Ahead Eagles?’, stelt Ten Hag als retorische vragen terug aan Hendriks.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/02/19/ten-hag-gaat-niet-in-op-vragen-over-mogelijke-dubbelfunctie-bij-ajax-maar-houdt-optie-open/