Jong Ajax pijnlijk onderuit tegen FC Dordrecht: 1-2

Jong Ajax heeft maandagavond niet weten te winnen van hekkensluiter FC Dordrecht en ging op sportpark de Toekomst pijnlijk met 1-2 onderuit. In de eerste helft waren beide elftallen niet echt gevaarlijk en kwam Jong Ajax tot enkele schaarse kansen van onder meer Brobbey. In de tweede helft begonnen de Ajacieden feller en dat resulteerde in de openingstreffer van Traore. Daarna kreeg Jong Ajax steeds meer grip op de wedstrijd en was het wachten op de 2-0. Echter zorgde een ongelukkige handsbal van Taylor plots voor de ommekeer en scoorde Bannis uit de gegeven strafschop de 1-1. Enkele minuten later zag Raatsie ineens Muringen opduiken en was hij kansloos op een hard diagonaal schot, 1-2. Dat Enric Llansana in de slotminuten nog kon vertrekken met een rode kaart maakte het helemaal zuur voor de ploeg van Van der Gaag. Aankomende vrijdag speelt Jong Ajax opnieuw thuis en dan is Cambuur de tegenstander.

Opstelling Jong Ajax: Raatsie, Q. Timber (83. Hillen), Llansana, Kasanwirjo, Baas (83. Fitz-Jim), Regeer (72. Warmerdam), Taylor, Brobbey (62. Martha), Hansen, Traoré, Ünüvar (73. Mendez)