Van der Sar over vergaderingen: 'Nog steeds wennen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-directeur Edwin van der Sar kan slecht tegen lange vergaderingen. De voormalig doelman, sinds 2016 algemeen directeur van Ajax, onthult in gesprek met 3FM toe dat hij zich dikwijls verveelt tijdens lange besprekingen. 

‘Ja, dat klopt. Dan ga ik naar het toilet, of pak ik even mijn telefoon erbij’, geeft Van der Sar toe. ‘Ik moet er nog steeds aan wennen, maar het is soms wel gezeur. Ik woon de benodigde vergaderingen echt wel bij, maar af en toe kan het echt weleens genoeg zijn. Dat geeft niets’, aldus de Ajax-directeur.

Vervolgens gaat Van der Sar ook nog in op de financiële situatie van de voetbalclubs in de coronacrisis. ‘Als het heel lang duurt voordat er weer toeschouwers toegelaten worden in de stadions, dan wordt het echt wel een kaalslag. De kans is dan groot dat er clubs failliet gaan. Als Ajax kunnen we blij zijn dat we een grote supportersschare hebben en dat we ons - hopelijk - weer kunnen kwalificeren voor de Champions League’, geeft de oud-doelman de Ajax-fans hoop.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/137586/van-der-sar-over-vergaderingen-nog-steeds-wennen