Familie Nouri spant arbitragezaak aan tegen Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De familie Nouri is al een aantal jaar aan het onderhandelen met Ajax over de hoogte van de vergoeding waar de familie recht op heeft. Edwin van der Sar gaf voor Ajax-PSV aan dat beide partijen er nog steeds niet uit waren, was het wachten op eerste beweging richting de KNVB. 

De familie Nouri heeft woensdag een arbitragezaak aangespannen tegen Ajax. Vorige week gaf de Algemeen directeur bij Rondo al aan dat het misschien wel beter is als er gespecialiseerde mensen naar de zaak kijken. Ondanks alles is het geen aanval richting Ajax. Beide partijen hebben nog altijd een goede relatie met elkaar. “Ik ben er nu wegens corona een lange tijd niet geweest, maar van Ajax gaat er elke dag iemand richting Appie,” vertelde Van der Sar vorige week aan de tafel van Rondo.

Nouri zakte op 8 juli 2017 in elkaar tijdens een oefenduel met Werder Bremen. Ajax heeft al erkend dat de behandeling op het veld in het Oostenrijkse Mayrhofen tekortschoot. Hierdoor liep de middenvelder ernstige en blijvende hersenschade op. Tot een schadevergoedingsregeling kwamen beide partijen daarna niet.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/familie-nouri-spant-arbitragezaak-aan-tegen-ajax/