'Ajax biedt Tagliafico nieuw en verbeterd contract aan'

Bron: www.ajaxshowtime.com

De kans dat Nicolás Tagliafico komend seizoen nog Ajacied is, lijkt toegenomen. De Argentijn heeft een contractaanbieding van Ajax op zak en kan tegen nieuwe, verbeterde voorwaarden bijtekenen in Amsterdam, zo weet De Telegraaf.

De international is sinds januari 2018 speler van Ajax en behaalde in die tijd de nodige successen. Vanwege zijn prestaties in Nederland én in de Champions League leek een langer verblijf echter niet meer realistisch. Er waren tijdens de huidige transferperiode enkele 'aftastende clubs', maar concreet werd het lange tijd niet.

De eerste en enige club die concreet werd, is het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. Tagliafico zag een overstap naar die club echter niet als een echte stap vooruit. Zo zou hij Europa League gaan spelen in plaats van Champions League met Ajax en zou hij er op het gebied van salaris amper tot niet op vooruitgaan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134292/ajax-biedt-tagliafico-nieuw-en-verbeterd-contract-aan