Dest ook bij uitblijven transfer heel blij bij en met Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ten opzichte van enkele weken geleden is er niets veranderd aan de toekomst van Ajax-verdediger Sergiño Dest. De rechtsback staat weliswaar nog altijd in de concrete belangstelling van Bayern München, Paris Saint-Germain en FC Barcelona, maar een transfer is op dit moment nog niet aan de orde. Dest is bovendien nog altijd blij om speler van Ajax te zijn.

In Duitsland werd geschreven dat Dest bij Ajax zou hebben aangegeven te willen vertrekken, maar dit zijn allemaal geruchten. Dest is namelijk heel blij bij en met Ajax. “Uiteraard is het wel zo dat als één van de clubs met Ajax tot een deal komt, een dergelijke transfer naar een absolute topclub door Dest zal worden aangegrepen”, aldus het management van Dest.

Wanneer het in de komende zomerse transferperiode niet tot een transfer komt met een club uit de absolute top dan zal Dest gewoon blij zijn om voor Ajax te spelen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/132330/dest-ook-bij-uitblijven-transfer-heel-blij-bij-en-met-ajax