Swart legt loper uit voor Schreuder: ‘Dan ken-ie mooi terugkomen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Alfred Schreuder was van januari 2018 tot de zomer van 2019 een succesvolle assistent van trainer Erik ten Hag maar Schreuder besloot toch om op eigen benen te gaan staan, en vertrok naar TSG Hoffenheim om daar als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Afgelopen dinsdag maakte de Duitse club echter bekend dat er een streep is gezet voor een verdere samenwerking. Als het aan Sjaak Swart ligt dan is Schreuder weer van harte welkom in Amsterdam.

Bronnen binnen Ajax bevestigen echter dat een terugkeer van Schreuder niet aan de orde is. Erik ten Hag beschikt momenteel over Michael Reiziger, Christian Poulsen, Winston Bogarde en Richard Witschge als assistenten. Sjaak Swart laat echter weten dat hij Schreuder graag ziet terugkeren. ‘Hij staat voor het echte Ajax-spel, deed veel nabesprekingen en leidde bijna alle tactische trainingen. De spelersgroep vond het destijds erg jammer dat hij vertrok dus ik denk dat hun ook wel bepaalde gedachten hebben over een mogelijke terugkeer. Het eerste wat ik dacht toen ik het nieuws hoorde was ‘dan ken-ie mooi terugkomen’, maar daar ga ik verder niet over’.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/06/10/swart-legt-loper-uit-voor-schreuder-dan-ken-ie-mooi-terugkomen/