Jong Ajax verliest van het Volendam van Jonk

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax is de vierde periode slecht begonnen. In Volendam gingen de Amsterdammers als de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie op bezoek bij de nummer vier: FC Volendam. Maar na vrijdagavond wisselden de twee van plaats. De beloften verloren namelijk verdiend met 4-0 van de ploeg van Wim Jonk.

De wedstrijd begon wat tam, zonder een uitgespeelde kans voor een van de ploegen in het eerste kwart. Boy Kemper, Juan Castillo en Quinten Timber probeerden op doel te schieten, maar zij konden doelman Nordin Bakker niet verrassen. Aan de andere kant moest Kemper vervolgens de bal van de lijn halen.

Ondanks dat vooral Jong Ajax het spel maakte gedurende het eerste half uur, kwamen de Volendammers op voorsprong. Het was Franco Antonucci, oud-jeugdspeler van Ajax, die de score openende met een voorzet die opeens binnenviel. Zowel de verdedigers als Dominik Kotarski grepen niet in. Hetzelfde gold enkele minuten later toen Ibrahim El Kadiri opstoomde op links om vervolgens Liam van Gelderen en Kotarski kansloos te laten en dus de score te verdubbelen. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129859/jong-ajax-verliest-van-het-volendam-van-jonk

Gegevens