Historisch Jong Ajax herpakt zich en wint in Helmond

Bron: www.ajaxshowtime.com

Een historisch jonge ploeg van Jong Ajax heeft zich vrijdagavond herpakt. Na twee opeenvolgende nederlagen wist de ploeg van Mitchell van der Gaag op bezoek bij Helmond Sport met 0-2 te winnen. Sontje Hansen en Alex Méndez zorgden in de tweede helft voor de goals.

Na tien minuten voetballen waren beide ploegen eenmaal gevaarlijk geweest. Waar Helmond Sport niet tot een schot kwam echter, schoot Naci Ünüvar wel op doel. Stijn van Gassel, keeper van Helmond Sport, wist de poging te keren. Niet veel later waagde Kenneth Taylor een overtuigende poging van afstand, maar hij mikte net naast het doel van de opponent.

Hierna was het Helmond Sport dat enkele mogelijkheden kreeg. Voor het einde van de eerste helft moest doelman Kjell Scherpen nog driemaal ingrijpen en dat deed hij met verve. Op die manier gingen beide ploegen de kleedkamers opzoeken bij de brilstand.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129429/historisch-jong-ajax-herpakt-zich-en-wint-in-helmond

Gegevens