Rentree Jensen lichtpuntje op ontluisterende avond

Jong Ajax heeft op bezoek bij Jong FC Utrecht een enorm pak slaag op de broek gekregen. Bij rust keken de Amsterdammers al tegen een 2-0 nederlaag aan, maar na rust werd het alsmaar pijnlijker en werd de eindstand bepaald op maar liefst 7-2.

Een dag nadat de wedstrijd tussen Ajax en Utrecht werd afgelast, stonden de beloftenteams van beide clubs maandagavond wel tegenover elkaar. De resultaten uit het verleden waren niet hoopgevend voor de Amsterdammers, want er werd nog nooit gewonnen op sportcomplex Zoudenbalch. Ondanks een goede start, met de nodige kansen voor Brobbey, bleken het ook daadwerkelijk de Utrechters te zijn die de doelpunten maakten. Na ruim 25 minuten scoorde de thuisploeg via Odysseus Velanas de openingstreffer en zo’n 5 minuten voor de rust werd deze voorsprong verdubbeld. Doelman Bruno Varela, die tegen andere beloftenteams wedstrijdritme op mag doen, verkeek zich op een Utrechtse corner. Tommy St. Jago profiteerde hier optimaal van en kopte raak.