Oefenduel tussen Ajax en Galatasaray geannuleerd

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het oefenduel tussen Ajax en Galatasaray van volgende week donderdag gaat niet door. De topclubs uit Nederland en Turkije zouden eigenlijk tegen elkaar oefenen, maar Galatasaray ziet af van het trainingskamp in Qatar en daarmee ook van het oefenduel.

De Turken laten in een reactie tegenover Ajax Showtime weten dat het trainingskamp in Qatar niet doorgaat. 'De geplande wedstrijd tegen Ajax is dan ook geannuleerd', voegt men eraan toe. Galatasaray gaat wel op trainingskamp, maar blijft in eigen land. Een reden voor het afzeggen van het trainingskamp in Qatar wordt niet gegeven. Volgens het ANP zou dit naar verluidt komen door een conflict met de lokale organisatie.

Of Ajax een nieuwe tegenstander weet te vinden, is op dit moment niet bekend. De Amsterdammers spelen in ieder geval op zaterdag 11 januari een oefenwedstrijd tegen Club Brugge. Op zaterdag 4 januari vertrekt men naar Qatar.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/128153/oefenduel-tussen-ajax-en-galatasaray-geannuleerd