Jong Ajax haalt uit tegen FC Den Bosch en stijgt naar derde plaats

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond met ruime cijfers gewonnen van FC Den Bosch. Op sportpark de Toekomst werd het maar liefst 5-1 voor de ploeg van trainer Van der Gaag. Vanaf minuut één was Jong Ajax de bovenliggende partij en dat resulteerde al snel in een 2-0 voorsprong door doelpunten van Ekkelenkamp en Kühn. Ook in de tweede helft was het Jong Ajax wat dicteerde en opnieuw Ekkelenkamp en Traoré zorgden voor een 4-0 tussenstand. Ongeveer een kwartier voor tijd redde Ruben da Rocha Rodrigues de eer namens de Brabanders maar het was Traoré die in de blessuretijd de 5-1 op het bord schoot. Met de overwinning stijgt Jong Ajax naar de derde plaats en hervat het na de interlandbreak de competitie met een uitwedstrijd tegen NAC Breda.

Opstelling Jong Ajax: Kjell Scherpen; Liam van Gelderen, Jurriën Timber, Kik Pierie (46. Boy Kemper), Juan Castillo; Ryan Gravenberch, Carel Eiting, Jurgen Ekkelenkamp (76. Brian Brobbey); Nicolas Kühn, Lassina Traoré en Noa Lang (61. Quinten Timber).

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/11/08/jong-ajax-haalt-uit-tegen-fc-den-bosch-en-stijgt-naar-derde-plaats/

Gegevens