Ajax gelinkt aan Peruaanse verdediger ‘El Patriarca’ Abram

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens Argentijnse en Peruaanse media is Peruaans international Luis Abram een van de defensieve doelwitten van Ajax. De 23-jarige verdediger staat onder contract in Argentinië bij Vélez Sarsfield, dat hem twee jaar geleden over nam van het Peruviaanse Sporting Cristal. Abram, die ongeveer zeven miljoen euro zou moeten kosten, was afgelopen zomer een van de revelaties van het toernooi om de Copa América.

Abram is een vaste waarde in de selectie van bondscoach Ricardo Gareca, ook al ontbrak hij op het WK van vorig jaar in Rusland. Samen met Carlos Zambrano vormde hij op de Copa América een sterk centraal verdedigingsduo en had hij een belangrijk aandeel in het bereiken van de finale, waarin Brazilië uiteindelijk met 3-1 te sterk was.

Volgens journalist Peter Arévalo staat hoog op de scoutingslijst van Ajax, zo vertelde Arévalo aan FOX Sports Peru. Abram zou momenteel zo’n zeven miljoen euro moeten kosten. De positieve ontwikkeling van Abram heeft echter ook gevolgen voor zijn prijskaartje en dat kan een reden zijn om op een bepaald tijdstip eerder toe te slaan dan de bedoeling is, afhankelijk van eventuele mutaties in de selectie.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/10/06/ajax-gelinkt-aan-peruaanse-verdediger-el-patriarca-abram/