‘Real gelooft niet meer in komst Pogba en blaast interesse Van de Beek nieuw leven in’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het lijkt de laatste dagen relatief rustig rond de interesse van buitenlandse clubs in de spelers van Ajax, maar daar kan ieder moment verandering in komen. Volgens Marca staat Donny van de Beek namelijk nog altijd hoog op het lijstje van Real Madrid.

De sportkrant meldt dat de Koninklijke reeds sprak met de entourage van de 22-jarige Oranje-international, die voor een bedrag van 60 miljoen euro op te pikken zou zijn bij Ajax. De beleidsbepalers in het Santiago Bernabéu zijn gecharmeerd van de kwaliteiten van de middenvelder en zien in hem het ideale alternatief voor Paul Pogba, die steeds meer onhaalbaar lijkt te zijn.

Pogba was de gedroomde zomeraanwinst van trainer Zinédine Zidane, maar zijn club Manchester United is niet van plan de Franse middenvelder te laten gaan en houdt vast aan de vraagprijs van 150 miljoen euro. Omdat het bestuur van Real niet verwacht dat United nog gaat zakken, kijkt men liever verder. In Spanje denkt men dus dat de interesse in Van de Beek nieuw leven ingeblazen zal worden.

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/real-blaast-interesse-van-de-beek-nieuw-leven-in/