Ajax en Juventus naderen akkoord, transfer De Ligt mogelijk vandaag rond

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus lijkt in de laatste fase te zijn beland. Daar waar de speler al eerder een akkoord bereikte met de club uit Turijn lijken nu ook Ajax en Juventus elkaar te vinden maar helemaal rond is het nog niet, zo weet Gianluca Di Marzio te melden. Intussen zou zaakwaarnemer Mino Raiola in Turijn zijn om de laatste plooien glad te strijken.

Ajax blijft vasthouden aan de vraagprijs van 75 miljoen en het lijkt er nu op dat Juventus een vaste transfersom van 67 miljoen wil betalen en dat het door een bonusconstructie zal oplopen tot 75 miljoen. Juventus heeft al eerder laten weten dat het De Ligt aanstaande zaterdag wil presenteren waardoor de speler niet op trainingskamp gaat met Ajax maar direct kan aansluiten bij Juventus dat een trip gaat maken naar Singapore. De Ligt en Juventus zijn al een tijdje akkoord over de persoonlijke voorwaarden. Volgens de berichten gaat de negentienjarige Ajax-captain in Italiƫ een salaris van twaalf miljoen euro per seizoen verdienen.

Bron: Gianlucudimarzio

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/07/12/ajax-en-juventus-naderen-akkoord-transfer-de-ligt-mogelijk-vandaag-rond/

Gegevens