Ajax O19 wint mini-Klassieker en pakt de dubbel!

Ajax O19 won afgelopen woensdag de beker en hervatte zaterdag de kampioenswedstrijd die vorige week werd gestaakt. Ajax moest winnen om kampioen te worden. En dat deed het! Door goals van Brian Brobbey en Naci Ünüvar werd er met 2-0 gewonnen!

De wedstrijd werd hervat op de plek waar het een week geleden eindigde: een corner voor Feyenoord O19 in de 30e minuut. Ajax creëerde zelf twee grote kansen via Naci Ünüvar. De middenvelder gaf met buitenkantje voet twee keer de bal geweldig in de loop mee aan Sontje Hansen, die op de keeper schoot en de tweede keer onderuit werd gehaald. Vlak voor rust speelde Anass Salah-Eddine de bal schitterend in op Brobbey. De spits bleef rustig, omspeelde de doelman en maakte de 1-0! Het was zijn 34e treffer dit seizoen. Vlak hierna was het rust.