Ajax O19 wint de beker, O15 verliest de finale

Dit was het livetopic voor de bekerfinales van Ajax O19 en Ajax O15. In Amsterdam ging de O15 flink onderuit tegen AZ. Het werd 0-3 voor de Alkmaarders. De O19 won wel de beker. In en tegen FC Groningen werd het 1-3 voor de Amsterdammers.

FT | FC Groningen O19 - Ajax O19 (1-3)

Vlak voor rust opende Kenneth Taylor met een magistrale vrije trap de score in Groningen. Het was een welkome opsteker voor de ploeg van John Heitinga. De Amsterdammers hadden tot dat moment geen makkelijke wedstrijd. Halverwege de tweede helft kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd via Romano Postema. Gelukkig voor de Ajacieden tekende Taylor tien minuten later voor zijn tweede van de avond. Maar pas in blessuretijd werd de bekerwinst veiliggesteld door een goal van Brian Brobbey.