‘De Ligt ongevoelig voor 14 miljoen van ManU: ‘Hij verheugt zich juist op Barca”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Waar een overgang van Matthijs de Ligt naar FC Barcelona lange tijd in kannen en kruiken leek te zijn, leek de transfer de afgelopen dagen opeens verder weg dan ooit. Diverse media meldden vervolgens dat Manchester United de 19-jarige verdediger met een megasalaris voor de neus van Barca probeerde weg te kapen. Volgens Catalunya Radio zou De Ligt zelf echter nog altijd de voorkeur geven aan een stap naar het Camp Nou.

ManUnited zou de aanvoerder van Ajax met een salaris van 14 miljoen euro per jaar hebben geprobeerd te verleiden naar de Premier League te komen. “Het klopt dat Manchester United interesse heeft in De Ligt, maar hij is zeker niet zo dicht bij een overstap als andere media het laten geloven”, meldt Catalunya Radio.

“De deal met United is nog niet eens voor de helft afgerond. De Ligt verheugt zich juist op Barcelona. De transfer kan op dezelfde manier tot stand worden gebracht als de transfer van Frenkie de Jong”, aldus het medium. De Jong vertrekt deze zomer voor een bedrag dat kan oplopen tot 86 miljoen euro naar de Spaanse kampioen.

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/de-ligt-ongevoelig-14-miljoen-van-manu/