Matig Jong Ajax lijdt nederlaag tegen kampioen Twente

Een zeer matig Jong Ajax heeft maandagavond een teleurstellende 2-4 nederlaag geleden tegen promovendus FC Twente. Namens de Amsterdammers vonden Danilo Pereira en Lassina Traoré het net.

De wedstrijd was nog maar net begonnen, of de eerste bal lag al in het Amsterdamse doel. Jelle van der Heyden combineerde in de derde minuut met Mo Hamdaoui, waarna hij de bal soepel over Dominik Kotarski stifte. Amper twee minuten later maakte de Amsterdamse verdediging het zichzelf wederom erg lastig, doordat Kotarski een terugspeelbal van Solomons besloot op te rapen. Uit de vrije bal in de zestien die hierop volgde werd uiteindelijk niet gescoord.