Jong Ajax verliest na doelpuntrijk duel

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maandagavond stond dan eindelijk het duel tussen Jong Ajax en FC Twente op de agenda. De wedstrijd ging inmiddels nergens meer om, FC Twente kampioen en dus stond alleen de eer op het spel.

Snelle openingstrefferDe eerste treffer stond al snel op het scorebord. Een van de eerste kansen benutte van der Heyden door een mooi stiftje over doelman Kotarski.

Vervolgens gingen de Amsterdamse beloften op zoek naar de gelijkmaker, welke er na tien minuten al kwam. Een voorzet vanaf de linkerkant kwam op de hand van een verdediger, waarna Kooij de bal op de stip besloot te leggen. Pereira maakte net als afgelopen vrijdag, met een korte stop in de aanloop, de penalty koelbloedig af.

Vervolgens was het FC Twente die tot de rust het betere van het spel had. Tot veel kansen kwamen de bezoekers niet, op een poging van Boere na. De spits schoot deze hard in de dak van het doel. Echter, was de ruststand nog niet bepaald, want Traoré twijfelde niet na een verdedigende ingreep van Schuurs en schoot goed raak.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/jong-ajax-verliest-na-doelpuntrijk-duel/