Ünüvar schiet Ajax O17 naar halve finale Future Cup

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax Onder-17 heeft zich zondagmiddag geplaatst voor de finaledag van de Future Cup. De Amsterdammers rekenden in een rechtstreeks duel af met Tottenham Hotspur en gaat als nummer twee door aangezien Juventus met 3-0 van Sagan Tosu won.

Het was een stroeve eerste helft zonder veel kansen, maar een lange bal van achteruit bleek genoeg voor de 1-0. Sontje Hansen ging diep, hield knap het overzicht en Naci Ünüvar was, net als op de eerste speeldag, beslissend met een schuiver in de verre hoek.

In de tweede helft kwam de equipe van Dave Vos beter voor de dag en dat resulteerde zowaar in kansen. Joshua Pynadath was op aangeven van Anass Salah-Eddine dichtbij de 2-0, maar de Amerikaan schoot naast. Niet veel later liet Future Cup-debutant Raphael Sarfo zich razendsnel na zijn invalbeurt gelden met een teruggetrokken voorzet op Max de Waal, maar laatstgenoemde vond de keeper op zijn weg.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/121752/unuvar-schiet-ajax-o17-naar-halve-finale-future-cup