Football London: ‘Ajax op de hoogte gebracht van vertrekwens Overmars’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is zaterdag op de hoogte gebracht van de vertrekwens van Marc Overmars naar Arsenal, zo weet Football London te melden. Overmars geldt inmiddels als topkandidaat bij Arsenal nadat directeur Monchi van AS Roma heeft besloten om terug te keren naar Sevilla en niet in te gaan op het bod van Arsenal. Leidinggevenden binnen Ajax zouden inmiddels op de hoogte zijn van de wens van Overmars.

Football London laat tevens weten dat het voor Arsenal nog een hele klus gaat worden om Overmars los te weken bij Ajax aangezien hij nog een contract van achttien maanden heeft in Amsterdam. Voor Ajax is een tussentijds vertrek van Overmars niet bespreekbaar en ook komende zomer zal men volgens het medium terughoudend zijn om in te stemmen met een vertrek van Overmars. Ajax beseft echter wel dat het moeilijk wordt om Overmars binnenboord te houden, temeer omdat de oud-sterspeler van Arsenal in Londen met een veel grotere portemonnee kan gaan werken. Overmars zelf heeft overigens nog niet gereageerd op de geruchten vanuit Engeland.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/03/16/football-london-ajax-op-de-hoogte-gebracht-van-vertrekwens-overmars/

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Onderwerpen: Geruchten, Transfers
Tags: Nieuws