‘Ajax in beroep tegen KNVB-antwoord rond halve finale beker’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat in beroep tegen het antwoord wat de KNVB heeft gegeven aangaande het beschikbaar stellen van uitkaarten voor de halve finale van de KNVB beker tegen Feyenoord. Ajax is van mening dat de KNVB zijn verantwoordelijkheid had moeten nemen.

Burgemeester Aboutaleb liet eerder weten dat wanneer de finale tussen Ajax en Feyenoord zou plaatsvinden dat er dan wel uitsupporters welkom waren geweest. Dat is een vreemde uitspraak want zo’n bekerfinale had de nodige politie-inzet gekost, aldus de burgemeester, maar dit was volgens hem wél gelukt. Ajax laat tevens weten dat de KNVB de richtlijnen niet heeft gevolgd en vrij makkelijk achter het besluit van Aboutaleb is gaan staan. Tevens hoort er een vooroverleg plaats te vinden voor elke wedstrijd. Dit is tot op heden niet met alle betrokken partijen gebeurd, ondanks dat dit een verplichting is volgens Artikel 10 Vooroverleg uit het Handboek Competitiezaken van de KNVB.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/02/19/ajax-in-beroep-tegen-knvb-antwoord-rond-halve-finale-beker/

Gegevens