‘De Jong kiest met deal van 75 miljoen voor Paris Saint-Germain’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat Ajax aankomende zomer Frenkie de Jong gaat verliezen mag duidelijk zijn maar donderdagavond is de mogelijke nieuwe club van De Jong bekend geworden. Paris Saint-Germain lijkt de strijd om de handtekening van De Jong te hebben gewonnen en Ajax kan maar liefst 75 miljoen euro bijschrijven op de bankrekening.

Een delegatie van de Franse club pleegde donderdag een ‘overval’ in Amsterdam en wil graag de door Ajax-directeur voetbalzaken Marc Overmars gevraagde afkoopsom van 75 miljoen euro op tafel leggen. Overmars heeft inmiddels een bevestiging gegeven van het bezoek maar laat tevens weten dat er nog meer clubs interesse hebben in De Jong. Paris Saint-Germain handelde doortastend. Onlangs riep Mbappé zijn clubleiding al op om Frenkie de Jong binnen te halen. De pas 19-jarige Franse aanvaller was tijdens de recente wedstrijden met het Nederlands elftal diep onder de indruk geraakt van het toptalent uit Amsterdam. Het verwachte vertrek naar PSG wordt de duurste en meest sensationele transfer in de historie van de Nederlandse Eredivisie en Ajax in het bijzonder.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/12/07/de-jong-kiest-met-deal-van-75-miljoen-voor-paris-saint-germain/