Dolberg: “Heerlijk om weer vrijuit te kunnen voetballen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kasper Dolberg speelde tegen Benfica de gehele wedstrijd. De Deen merkt dat hij beter in vorm raakt. “Ik voel me goed, beter dan ik me in lange tijd gevoeld heb. Het is heerlijk om weer vrijuit te kunnen voetballen”, vertelt hij in gesprek met ELF Voetbal.

“Dat ik een hele wedstrijd speelde is een jaar geleden. De laatste tien minuten werd het zwaar, begon ik het te voelen. Maar in zo’n wedstrijd blijf je natuurlijk gaan. Dat was ook geen probleem hoor”, vervolgt hij. “Ik heb dit soort wedstrijden nodig om weer in vorm te komen. Zeg maar de vorm die ik twee jaar geleden had in de Europa League. Ik voel me fysiek sterk, begin ritme te voelen. Dat gevoel is lang weggeweest. Nu moet ik gewoon weer goals gaan scoren, zoals in de competitie en de beker.”

Contractverlenging

Daags voor de wedstrijd tegen Benfica verlengde Dolberg zijn contract bij Ajax tot medio 2022. “Het initiatief ging weliswaar van Ajax uit. Maar eigenlijk vond ik het al snel een goed idee. Ik ben gewoon blij dat ik hier in Amsterdam ben. Dat ik onderdeel uitmaak van dit elftal.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/dolberg-heerlijk-om-weer-vrijuit-te-kunnen-voetballen/

Gegevens