Gehavend Jong Ajax verliest met 2-1 van Jong PSV

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Jong PSV met 2-1 verloren. Trainer Reiziger moest deze wedstrijd weer liefst 14 spelers missen vanwege interlands, waardoor jongens als Serginho Dest, Dean Solomons, Quinten Timber en Leo Thethani hun kans in de basis konden grijpen.

Jong Ajax kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Bijleveld nadat Thethani de score al eerder had kunnen openen voor Jong Ajax. Een strafschop voor de thuisploeg bepaalde de ruststand op 1-1. In de tweede helft leek Jong Ajax opnieuw de voorsprong te pakken maar het was opnieuw Thethani die het doel maar net wist te missen. Op het moment dat Timber aan de zijlijn werd behandeld en Jong Ajax een mannetje tekort kwam in de verdediging scoorde de thuisploeg de 2-1.  In de slotfase had Jong Ajax pech toen schoten van zowel Timber als Bakker op de lat uiteen spatten.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Dest, Solomons, Kemper, Bakker; Ter Heide (78. Taylor), Q. Timber, Bijleveld; Thethani (59. Brobbey), Pereira, Cerny.

Bron: Ajax.nl

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/10/15/gehavend-jong-ajax-verliest-met-2-1-van-jong-psv/

Gegevens

Spelers: Vaclav Cerny
Onderwerpen: Doelpunt, Jong Ajax, Trainer, Penalty
Tags: Jong Ajax, Nieuws
Clubs: PSV, AFC Ajax