Ten Hag ‘gedoogd’ door spelersgroep: “Denk dat hij uiteindelijk tekort komt”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag heeft sinds zijn aanstelling bij Ajax al flink wat kritiek te verduren gehad, maar de laatste weken is het, door de goede resultaten, een stuk stiller rond hem geworden. Toch meent Valentijn Driessen dat de oefenmeester nog altijd niet stevig in het zadel zit in Amsterdam.

“Soms hoor je wel eens wat dingen. Daar wacht je dan mee en dat komt nog wel”, zegt de verslaggever van De Telegraaf bij Veronica Inside. “Er staat helemaal geen rekening open, maar het is helemaal niet zo florissant als wat iedereen denkt omdat ze drie wedstrijden hebben gewonnen. Intern binnen de technische staf en de club zijn er veel vraagtekens.”

“Iemand als Richard Witschge bijvoorbeeld communiceert nauwelijks met hem. De rest van de staf ook nauwelijks. Er is best wel wat aan de hand, maar dat wordt verdoezeld door de resultaten. Twee weken geleden bij Vitesse heeft hij het over een tactische omzetting en ik, ik, ik. Dat horen ze dan, maar dat komt helemaal niet van hem. Dat komt vanuit de staf met Schreuder, Bruins-Slot en Winter.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ten-hag-gedoogd-door-spelersgroep/