Ajax en Johan Cruijff Arena ogen flitsend in PES2019!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ook in PES is Ziyech gelukkig nog van de partij! © Ajax Life

Het is weer die tijd van het jaar jongens en meisjes! Die tijd dat de nieuwste Pro Evolution Soccer (PES) en FIFA in de winkels verschijnen. PES2019 is net uit en wij deden het schijfje snel in een draaiende PlayStation 4. We hebben screenshots voor jullie!

Goed nieuws voor PES-fans: de Johan Cruijff Arena is aan het spel toegevoegd. Het moet gezegd, ons stadion ziet er uitstekend uit. Op onderstaande plaatjes kun je zien dat het huis van Ajax tot in de kleinste details is nagemaakt. Daar worden we best heel blij van!

Ook de digitale Ajaxspelers zien er over het algemeen levensecht uit, al geldt dat nog niet voor bijvoorbeeld Frenkie de Jong, Carel Eiting, Noussair Mazraoui en tal van jeugdspelers. De overige Ajacieden zijn allemaal uitstekend te herkennen en dat is gewoon gaaf. Ook bij clubs als Feyenoord en PSV zijn veel spelers tot in detail nagemaakt. 

Wel schrokken we even toen we Justin Kluivert in de Ajaxselectie aantroffen en Dusan Tadic bijvoorbeeld niet. Gelukkig is de transferupdate al beschikbaar, dus dat euvel was snel opgelost.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24712

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, FIFA, Jeugd, Jeugdspeler, Transfers
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff