Geen vertrouwen in concurrenten: ‘Ajax wordt onbedreigd kampioen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Aanstaande zaterdag start Ajax de competitie met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo en gaat het op jacht naar de 34e landstitel. Volgens een aantal prominenten is de ploeg van trainer Ten Hag de torenhoge favoriet voor de titel.

‘Ajax zal dit jaar niet met zijn eigen filosofie kampioen worden want de clubleiding heeft het succes gekocht met enkele flinke transfers. Mijn vertrouwen in Ten Hag is niet erg groot mede omdat ik hem niet zo vind passen bij Ajax maar de clubleiding heeft zich aardig ingedekt om hun eigen positie te redden en het zou een afgang zijn als het dit seizoen weer niet lukt,’, aldus Willem Vissers van De Volkskrant. Commentator Jeroen Grueter schat de kansen van Ajax ook hoog in. ‘Het gat kan in rap tempo oplopen tot twintig punten en dan kunnen de concurrenten zich even achter de oren krabben. Ajax wordt onbedreigd kampioen’. Jan-Joost van Gangelen sluit zich daarbij aan. ‘Ajax moet de titel veroveren, anders kunnen Van der Sar en Overmars hun biezen pakken’.

Bron: VI

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/08/10/geen-vertrouwen-in-concurrenten-ajax-wordt-onbedreigd-kampioen/

Gegevens