Informatie opstappen Standard Luik-uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Het blijft gek: voor een Europese awayday opstappen bij de JC Arena. © De Brouwer

Het voelt toch een beetje raar om op de dag van een Europese wedstrijd wakker te worden in je eigen bed. En er diezelfde avond ook te eindigen. Toch zal het zo gaan rondom Standard Luik - Ajax. Wij hebben info voor de 1000 supporters die meegaan!

Een Europees tripje met Ajax is over het algemeen vrijheid, blijheid, maar nu even niet. Er is sprake van een verplichte buscombi, ook nog eens vanaf de Johan Cruijff Arena. Dat doet denken aan vroeger, terwijl we juist de vrijheid van de toekomst willen.

Hoe dan ook, het uitvak is gewoon uitverkocht en dat zijn berichten die we graag horen! En het is voor het uitvak nu de moeite waard om eventjes op te letten, want we hebben de nodige informatie op een rijtje gezet.

Het is de bedoeling dat je je tussen 14.15 en 15.15 uur meldt bij ingang Noord B om in te stappen. Je dient bij het instappen in bezit te zijn van je persoonlijke uitkaart, plus een geldige legitimatie. Als je je seizoenkaart nog niet hebt ontvangen, meld je dan bij het tourniquet helemaal rechts.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24498

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff