Ajax mogelijk tegen Standard Luik in 3e vr CL

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax moet eerst nog maar eens de tweede voorronde van de Champions League overleven, maar toch weet de Amsterdamse club al tegen wie het gaat spelen mocht het zich plaatsen voor de derde voorronde van de Champions League: Standard Luik. Maandagmiddag werd Ajax tijdens de loting gekoppeld aan de Belgische club. Mocht Ajax verliezen, wacht in de derde voorronde van de Europa League Dundalk of AEK Larnaca.

Hierdoor ontloopt Ajax (voorlopig) Fenerbahçe, Spartak Moskou en Slavia Praag. Ajax speelt, mocht het zich plaatsen voor de derde voorronde van de Champions League, op dinsdag 7 augustus eerst uit tegen Standard Luik. Op dinsdag 14 augustus volgt de return.

Verder werd er ook geloot voor de derde voorronde van de Europa League. Mocht Ajax namelijk worden verslagen door Sturm Graz moet het kwalificatie zien af te dwingen voor de groepsfase van de Europa League. In dat geval speelt Ajax tegen de winnaar van het tweeluik tussen Dundalk en AEK Larnaca. Deze wedstrijden worden gespeeld op donderdag 9 en donderdag 16 augustus.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114070/ajax-mogelijk-tegen-standard-luik-in-3e-vr-cl