TV-tip: volg Ajax tegen Wolverhampton en Walsall!

Bron: www.ajaxlife.nl

Neres is tijdens de voorbereiding al in best goede doen! © Ajax Images

De voorbereiding van Ajax is in volle gang en het eerste duel met Sturm Graz kruipt dichterbij. Donderdag staan weer twee oefenduels op het programma. Hoe je die wedstrijden kunt volgen? Lees snel verder en dingen worden vanzelf duidelijk.

Zoals wel vaker de afgelopen jaren, speelt Ajax ook deze voorbereiding twee duels op een dag, zodat alle spelers wedstrijdminuten maken. Zo ook donderdag, als Ajax in verschillende samenstellingen twee oefenpotten afwerkt. Extra interessant is om te zien of Daley Blind al minuutjes krijgt of dat het hiervoor nog net even te vroeg is.

De eerste van de twee wedstrijden speelt Ajax om 15.00 uur (Nederlandse tijd). Dan trapt de ploeg van Erik ten Hag af tegen het naar de Premier League gepromoveerde Wolverhampton Wanderers. Het treffen met de Engelsen is live te volgen via het open kanaal van Ziggo Sport (14).

We gokken er trouwens op dat het beoogde eerste elftal aantreedt tegen de Wolves en dat de reserves en Jong Ajaxspelers wat later op de dag aan de bak kunnen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24379