‘Ajax in winterstop naar Verenigde Staten voor deelname aan Florida Cup’

Bron: ajaxfanzone.nl

De Telegraaf meldt dat Ajax in de winterstop van komend seizoen af zal reizen naar Orlando in de Verenigde Staten. De organisatie van de Florida Cup is het gelukt om Ajax te strikken. De ploeg van Erik ten Hag zal daar van 5 tot 12 januari een trainingskamp beleggen. Op woensdag 9 januari speelt het dan tegen een Braziliaanse topclub, waarschijnlijk São Paulo FC, terwijl op zaterdag 12 januari een Duitse club tegen Ajax zal spelen. Waarschijnlijk is dit VfL Wolfsburg of Bayer Leverkusen.

Zowel trainer Erik ten Hag als teammanager Jan Siemerink heeft de goedkeuring gegeven voor de trip naar Amerika. De trainingsfaciliteiten in Orlando zijn perfect en bovendien heeft Ajax na terugkomst in Nederland nog een week voordat de competitie weer hervat zal worden. De fans van Orlando City FC zouden bovendien in een enquête hebben laten weten het liefst Borussia Dortmund of Ajax te zien komen. Ajax heeft in Orlando ook een fanclub zitten.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/06/19/ajax-in-winterstop-naar-verenigde-staten-voor-deelname-aan-florida-cup/