De Jong niet bezig met interesse: “In principe blijf ik gewoon”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frenkie de Jong werd de afgelopen weken vaak in verband gebracht met FC Barcelona. Vooral in de Spaanse media verscheen bijna elke dag wel een nieuw gerucht over de creatieve middenvelder van Ajax. “Ik lees de Spaanse kranten niet, natuurlijk. Maar ik krijg het wel doorgestuurd en ik vind het leuk om te zien, maar voor de rest houd ik me er niet veel mee bezig”, zegt hij in gesprek met AT5.

“Ik ben er niet mee bezig. Als het niet serieus is dan laat ik het aan mijn zaakwaarnemer over. Ik moet eerst maar eens zorgen dat ik fit wordt”, glimlacht De Jong, die met een groot deel van de selectie maandag begonnen is aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

“Het gaat nu de goede kant op. Ik start volgende week nog niet met de groep, maar ik hoop binnen twee of drie weken wel aan te kunnen sluiten. Als speler kan je helaas nooit beloven dat je blijft of niet. Maar in principe speel ik, als het zo blijft, dit seizoen gewoon bij Ajax, ja. Ik wil het liefst nu fit worden en aansluiten bij de selectie. Dat gaat nu de goede kant op. En ik wil eerst even kijken of ik nog een beetje kan voetballen.”

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/de-jong-niet-bezig-met-interesse-in-principe-blijf-ik-gewoon/