FC Barcelona zet geheim wapen in om Frenkie de Jong los te weken bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

FC Barcelona heeft nog altijd de intentie om Frenkie de Jong te contracteren en haalt volgens de plaatselijke sportkranten alles uit de kast om de deal alsnog te laten slagen. Barca zou rond de 25 miljoen willen betalen terwijl Ajax 50 miljoen vraagt en tevens heeft laten weten dat het De Jong eigenlijk helemaal niet wil verkopen. 

Zaakwaarnemer Rob Jansen, die beide kampen goed kent en bovendien huidig Ajax-directeur Edwin van der Sar lang heeft bijgestaan, moet gaan bemiddelen. Dat is opmerkelijk aangezien Jansen zelf geen zaakwaarnemer is van De Jong.  Mundo Deportivo schreef eerder deze week dat Barcelona invloedrijke contactpersonen rond Ajax aan wil spreken om binnen te komen. Naar verluidt is Jansen er daar een van. Het medium schreef eerder ook dat wanneer Barcelona naast De Jong ook Mattijs de Ligt wil vastleggen er 110 miljoen euro moet worden overgemaakt naar de bankrekening van Ajax.

Bron: Mundo Deportivo

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/06/17/fc-barcelona-zet-geheim-wapen-in-om-frenkie-de-jong-los-te-weken-bij-ajax/

Gegevens

Onderwerpen: Zaakwaarnemer
Tags: Nieuws
Zaakwaarnemers: Rob Jansen