Een analyse van onze mogelijke tegenstander PAOK

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Eén van de mogelijke tegenstanders van Ajax in de voorronde van de Champions League is het Griekse PAOK Saloniki. De Griekse ploeg eindigde op de tweede plaats achter AEK Athene. In het seizoen 2016/2017 begon Ajax ook aan het Europese seizoen met een wedstrijd tegen PAOK. Onder leiding van Peter Bosz werd er thuis gelijkgespeeld, om vervolgens uit met 1-2 te winnen. Ajax ging door naar de volgende ronde. 

Trainer

Bij PAOK staat Răzvan Lucescu sinds een jaar aan het roer. Dat hij het een jaar heeft volgehouden, is al een hele prestatie. PAOK had de afgelopen 5 jaar 8 verschillende trainers. Bovendien werd een paar maanden geleden duidelijk dat je geen ruzie moet krijgen met de voorzitter van PAOK. Toen een goal van de ploeg tegen AEK werd afgekeurd, bestormde voorzitter Ivan Savvides met een pistool om zijn middel het veld.

Sterspeler

Topscorer van PAOK was afgelopen seizoen de centrumspits Aleksander Prijovic (19 goals in 30 competitieduels). Op dit moment is hij met Servië actief op het WK. Daarna is er een behoorlijke kans dat Prijovic PAOK zal verruilen voor een andere club. Zo zou er onder andere belangstelling zijn van Newcastle United.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/een-analyse-van-onze-mogelijke-tegenstander-paok/